Výstava fotografií Doteky přírody Jana Kufy Kičeřoka

03.07.2017 17:00

Výstava byla zahájena vernisáží v Domě s pečovatelskou službou Senior v Bystřici v pondělí 1. července 2017, trvala do konce srpna.

Jan Kufa Kičeřok se narodil v roce 1951 v Mostech u Jablunkova, kde žije a tvoří dodnes. Je jedním ze zakládajících členů fotoklubu Jablunkov, v němž působil více než třicet let, a je členem Svazu českých fotografů. Poslední dobou se zabývá více tvářemi člověka, pralesem Mionší a makrofotografií přírody. Jeho práce se objevují na výstavách po celé naší republice, na Slovensku, v Polsku a Maďarsku. Mimo výstav s fotoklubem Jablunkov má také své autorské výstavy, kterých bylo do dnešního dne více než třicet. V loňském roce vydal svoji první publikaci s názvem Od portrétu k dokumentu. Tato knížka je k dostání: IC. GOTIC Mosty u Jablunkova; Mariánské náměstí Jablunkov - prodejna TAUBE; v recepci nové knihovny Třinec Terasa a v prodejně FotoŠkoda v Praze.

"Jen díky přírodě, která mi dala zrak, mohu vnímat své okolí přes hledáček fotoaparátu. Až si ho příroda vezme zpět, možná tady zůstane kratičký záznam o mém vidění."
 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.